5 erilaista lahjaideaa ystävänpäivänä 2020

Ystävänpäivä 2020 on melkein täällä (perjantaina 14. helmikuuta) ja tuo mukanaan suuria tunteita, jännitystä ja odotusta. Kaikki rakastavaiset ansaitsevat ystävänpäivänä hemmottelua. Olkoon tämä ystävänpäivä siis kunnianosoitus hetkille, joina olette tukeneet toisianne, ja kauniille ajoille, jotka olette yhdessä kokeneet. Tee rakkaasi olo erityiseksi esimerkiksi näillä lahjaideoilla ystävänpäivänä 2020:

1. Lahjakortti suosikkikauppaan

Suurelle osalla naisista on muodostunut vahvoja mielipiteitä suosikkituotemerkkien ja -myymälöiden suhteen ainakin muodin parissa. Myös miehet tuntevat merkkiuskollisuutta erityisesti harrastustensa suhteen. Saatat myös tuntea olosi avuttomaksi asian parissa, kun et tiedä mitä ostaisit kullallesi alan myymälöissä. Voit usein kuitenkin turvautua lahjakorttiin, jonka avulla hän voi itse valita haluamansa tuotteen. Lahjakortti on varma valinta ystävänpäivälahjaksi yllättääksesi puolisosi!

2. Käsilaukut ja salkut

Yksi harvoista lahjoista jonka päälle miehet ymmärtävät ja joka ei useinkaan voi mennä pieleen ystävänpäivälahjana on käsilaukku. Aivan kuten miesten salkut, laukuissa on jonkinlainen taika: ne ovat aina loistava lahjaidea. Lähde siis matkalle laukkujen muotimaailmaan ja hanki puolisollesi tänä ystävänpäivänä parasta. Jos et osaa valita juuri oikeaa käsilaukkua tai salkkua, voit aina turvautua lahjakorttiin.

3. Romanttinen loma

Jos haluat reilusti maustetta tähän ystävänpäivään, varaa teille yhteinen, salainen lomamatka lähelle. Yhden yön lomalle voi suunnata moneen eri kohteeseen niin Suomessa kuin myös esimerkiksi Tallinnassa. Lyhyt romanttinen loma on mielestämme parhaita romanttisia lahjoja, jonka voit suunnitella nauttiaksenne yhteisistä hetkistä ystävänpäivänä 2020.

4. Kurssi

Nyt ei puhuta mistään koulukursseista, vaan mielenkiintoisista ja viihdyttävistä toiminnallisista kursseista: miltä kuulostaisi lasinpuhallus, raakakakkujen valmistaminen, kokkikurssi tai vaikkapa parisalsa? Jos kumppanisi on yhtä spontaani ja seikkailunhaluinen kuin sinäkin, voitte viettää ystävänpäivää uuden harrastuksen parissa.

5. Aamiainen sänkyyn

Kukapa meistä ei haluaisi herätä aamulla tuoreen kahvin ja herkullisen aamiaisen tuoksuun, varsinkin, jos herkut kannetaan suoraan sänkyyn – entä jos valmistaisitkin yllätykseksi puolisollesi tänä vuonna tämän suosikkiaamiaista? Aamiainen on helppo mutta erittäin huomaavainen ele, jolla valloitat hänen sydämensä ja teet ystävänpäivästänne tavallista erityisemmän heti aamusta alkaen.

Jätä kommentti