Ultimaattinen ystävänpäivän lahjaopas 2021

ystävänpäivälahjaideat 2021

Ystävänpäivä tulee taas! En voi uskoa, että joulun pyhät ja vuodenvaihde ovat jo ohitse. On aika suunnata ajatukset kohti ystävänpäivää ja uuden vuoden lahjanantotilaisuuksia.

Vuonna 2021 ystävänpäivä osuu helmikuun toiselle sunnuntaille (14. helmikuuta). Erinomainen tilaisuus viettää vaikka koko päivä yhdessä oman murun tai sydänystävien kanssa. Ystävänpäivään kuuluvat luonnollisesti myös ystävänpäivälahjat.

Etsitkö tärkeälle ihmiselle jotain spesiaalia ystävänpäivälahjaksi, mutta et ole varma mitä antaa lahjaksi ystävänpäivänä? Lopeta stressaaminen heti alkuunsa, tulet hämmästymään näistä upeista ystävänpäivän lahjaideoista.

Listaamani 7 ultimaattista ystävänpäivälahjaideaa suorastaan sokaisevat sinut riippumatta siitä, etsitkö ystävänpäivälahjaa poikaystävällesi, vaimollesi tai parhaalle ystävällesi. Tässä tulee toinen toistaan upeampia ystävänpäivälahjaideoita, oletko valmis?

7 ultimaattista ystävänpäivälahjaideaa

1. Treffit ystävänpäivänä

Onko kiikarissa nainen, joka todella on vaimomatskua? Yllätä hänet treffeillä ystävänpäivänä ja lähtekää yhdessä nauttimaan hauskasta tekemisestä. Näin korona-aikana onnistuu esimerkiksi karting-ajo, huonepakopeli, seinäkiipeily tai vaikkapa viinitasting. Katso kaikki elämykset, joita voi kokea myös poikkeusaikana.

2. Kukkalähetys kotiin

Ystävänpäivän suosituin lahjaidea! Kukkakimpun tilaus onnistuu myös viimeisellä minuutilla ja se toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Kukat ovat loistava lahja ystävänpäivänä niin kumppanille kuin ystävällekin.

3. Jokamimmin itsepuolustuskurssi

Onko etsinnässä ystävänpäivälahja itsenäiselle naiselle? Kurssi tarjoaa hyödyllistä tietoa itsepuolustuksesta jokaiselle naiselle. Ei ehkä se perinteisin ystävänpäivälahjaidea, mutta toimii taatusti!

4. Lähilomaelämys elämäsi rakkaudelle

Tämä ystävänpäivälahjaidea on suloinen ja romanttinen, juuri niin kuin kumppanisi. Ota oma muru kainaloon ja lähtekää yhdessä nauttimaan lähilomasta koto-Suomessa. Miltä kuulostaisi yöpyminen romanttisella jokilaivalla Porvoossa tai kylpyläloma Järvisydämessä Rantasalmella?

5. Hauska huumorilahja

Yllätä bestis tai muru hauskalla lahjalla. Hän ei ehkä osaa odottaa ystävänpäivälahjapaketista paljastuvaa poikaystävätyynyä, karkkikalsareita tai jääkaappirunoutta. Poikaystävätyyny toimii loistavasti esimerkiksi sinkuille tai etäsuhteessa oleville. Jääkaappirunous taas ilahduttaa jokaista sanaseppoa ja -sirkkaa.

6. Suklaayllätys ystävänpäiväksi

Kukapa ei pitäisi suklaasta? Oli kyseessä sitten rakas ystävä tai kumppani, suklaayllätys toimii ystävänpäivälahjana loistavasti. Ehkä syötävän suklaan sijaan haluaisit muistaa ystävänpäivälahjan saajaa ihanalla suklaahoidolla, esimerkiksi suklaahieronnalla.

7. Ystäväkirja

Ovatko ystäväkirjat tuttuja sinunkin lapsuudestasi? Tämä toimii takuulla myös aikuisiällä, sillä aikuisille on saatavilla omat versiot ystäväkirjoista.

Kirjoittaja: Essi

Kaipaatko lisää romanttisia ystävänpäivälahjaideoita? Lue myös Romanttiset ystävänpäivälahjaideat 2021.

Jätä kommentti